Sokkelirouhe bauhaus

Rouhe Weber.Vetorit SR Ruskea Musta Gabro 25 kg

Rouhe Weber.Vetorit SR Ruskea Musta Gabro 25 kg | bauhaus.fi

Sementtipohjainen rouhepinnoituslaasti sokkeleiden rouhepinnoitukseen. Rouhepinnoitus on kestävä, pitkäikäinen ja tyylikäs sokkeliratkaisu. Lue koko tuotekuvaus.

Rouhepinnoituslaasti Weber.Vetonit 138 harmaa 20 kg

Rouhepinnoituslaasti Weber.Vetonit 138 harmaa 20 kg | bauhaus.fi

Harkko- ja betonisokkeleiden ja -seinien rouhepinnoitukseen tarkoitettu värillinen kivirouhe. Valmistetaan pinnoitukseen soveltuvista, tutkituista kivilaaduista …

Huomiosana: VaaraVaaran määräävät komponentit etiketeissä: PortlandsementtiVaaralausekkeet:H315 Ärsyttää ihoa.H317 Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.H318 Vaurioittaa vakavasti silmiä.H335 Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä.Turvalause

Rouhepinnoitus | mallit – Weber

… ja rappauslaastitRappausverkotSaumalaastitSeinätasoitteetSokkelirouheet ja -laastitTulisijalaastitValmistasoitteet ja kititSaumanauhatLiimat, massat ja …

Rouhe Weber harmaa graniitti SR4 25kg – K-Rauta

Weberin KiviPinnoitteella teet tyylikkään ja viimeistellyn sokkelipinnan todella helposti! Pinnoitteesta tulee kivipintaisena kestävä ja näyttävä.

Sivua ei löydy | STARK verkkokauppa

Toimitusaika 2–7 arkipäivää. Toimitushinta alkaen 4,95 €. Ilmainen palautus 14 vrk. Ilmainen toimitus pakettiautomaattiin yli 100 € ostoksille.

Kivipinnoite Weber Vetonit M114 vaaleanharmaa 18 kg

Saint Gobain Weber Kivipinnoite Weber Vetonit M114 vaaleanharmaa 18 kg | Netrauta.fi

Weberin KiviPinnoitteella teet tyylikkään ja viimeistellyn sokkelipinnan todella helposti! Pinnoitteesta tulee kivipintaisena kestävä ja näyttävä. KiviPinnoite luo sokkelin pintaan läpihengittävän kerroksen, joka päästää kosteuden lävitseen.

Weber vetonit SR3 Rouhe Punainen graniitti 25 kg – Prisma

Weber vetonit SR3 Rouhe Punainen graniitti 25 kg | Prisma verkkokauppa

Weber vetonit SR3 Rouhe Punainen graniitti 25 kg ja tuhansittain muita tuotteita löydät Prisman verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

Keywords: sokkelirouhe bauhaus