Piianpeili ikea

KARMSUND Pöytäpeili, musta, 27×43 cm – IKEA

Koristepeili sopii jokaiseen tilaan ja kotiin, kunhan sille on vain sopiva paikka. Ja sen vuoksi myös koristeellisia peilejä on useita malleja, niin pöydälle …

KARMSUND Pöytäpeili, musta, 27×43 cm Voit päättää itse peilin tyylin asettamalla kruunukoristeen kehyksen päälle tai ottamalla sen pois. Pieni tarjotin peilin alla sopii hyvin pienten esineiden, kuten korujen tai meikkien, säilyttämiseen. Jalusta tarjoaa paikan korujen ja meikkien säilyttämiseen.

Peilit heijastavat tyyliäsi – Tilaa myös verkkokaupasta – IKEA

Peilit heijastavat tyyliäsi – Tilaa myös verkkokaupasta – IKEA

Ihaile itsesi isoista erityylisistä peileistä tai luo mielikuva, että kotisi on todellista tilavampi, suuren peilin tarjoaman syvyyden ja heijastuksen kautta.

Peilit luovat tilan tuntua asuntoon koosta riippumatta. Kaunis ja tyylikäs peili on loistava sisustuselementti. Meiltä myös eteispeili. Tutustu!

Koristepeili on kuin huoneen koru – IKEA

Koristepeili on kuin huoneen koru – IKEA

Useassa kodissa ainoa iso peili on eteisen liukuovikaapistossa tai makuuhuoneen vaatekaapissa. Käytännöllisyyttä ajatellen seinäpeili kannattaa sijoittaa sinne, …

Koristepeili on peilimalli, jossa on näyttävyyttä vaikka muille jakaa. Kaunis koristepeili on kuin huoneen koru. Tutustu valikoimiimme!

Suuri peili muuttaa huoneen – löydä iso kokovartalopeili – IKEA

Suuri peili muuttaa huoneen – löydä iso kokovartalopeili – IKEA

Ripusta peili seinään sen takaosasta löytyvillä kiinnikkeillä asennusohjeen mukaisesti. Valitse kotisi seinämateriaaliin soveltuvat ruuvit (myydään erikseen).

Suuri peili muuttaa huoneen avaraksi ja valoisaksi. Isolla peilillä voit nopeasti antaa lähes koko huoneelle uuden ilmeen. Tutustu kokovartalopeileihin!

IKORNNES Pöytäpeili, saarni, 27×40 cm – IKEA

Pyöreä peili antaa ilmettä. Pyöreä peili on tyylikäs yksityiskohta missä tahansa huoneessa. Pyöreän peilin lempeä, kaareva muoto pehmentää huoneen …

IKORNNES Pöytäpeili, saarni, 27×40 cm. Peili toimii yhtä hyvin niin lipaston päällä kuin seinälläkin. Kun se on ripustettuna seinälle, jalustaa voi käyttää huivien tai solmioiden ripustamiseen.

Seinäpeili tuo ilmettä ja avaruutta – IKEA

Seinäpeili tuo ilmettä ja avaruutta – IKEA

LOTS Peili, 30×30 cm. Peilit ovat helppo keino saada pienikin huone tuntumaan suuremmalta. Neliöitä lisäämällä saat luotua sen kokoisen ja muotoisen peilin …

Seinäpeili antaa kotiisi uutta ilmettä ja avaruutta. Seinäpeili sopii kotisi kaikkiin huoneisiin. Tutustu erilaisiin seinäpeili vaihtoehtoihin.

KARMSUND Lattiapeili, musta, 40×167 cm – IKEA

KARMSUND Lattiapeili, musta, 40×167 cm. Voit päättää itse peilin tyylin asettamalla kruunukoristeen kehyksen päälle tai ottamalla sen pois. Voit ripustaa seuraavan päivän asun valmiiksi peilin takaa löytyviin koukkuihin ja tankoon ja nauttia muutamasta hetkestä lisää yöunta.

Pyöreä peili – Tyyliä ja kaytännöllisyyttä kotiisi – IKEA

Pyöreä peili – Tyyliä ja kaytännöllisyyttä kotiisi – IKEA

Pyöreä peili tuo persoonallista ilmettä ja viimeistelee huoneen tyylin. Pyöreä peili sopii olohuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Tutustu!

LOTS Peili, 30×30 cm – IKEA

LOTS Peili, 30×30 cm. Peilit ovat helppo keino saada pienikin huone tuntumaan suuremmalta. Neliöitä lisäämällä saat luotua sen kokoisen ja muotoisen peilin kuin haluat.

Keywords: piianpeili ikea