Ikea vuodesohva

Vuodesohvat – Laatua, tyyliä ja säilytystilaa edullisesti – IKEA

Vuodesohvat – Laatua, tyyliä ja säilytystilaa edullisesti – IKEA

Vuodesohva, divaanivuodesohva ja vuodedivaani taipuvat päivä- ja yökäyttöön sekä säilytykseen. Katso laadukkaat vuodesohvat ja levitettävät sängyt!

Vuodesohvat mekanismilla – IKEA

Levitettävä sohva – Laverisohvat – Recliner – IKEA

Levitettävä sohva, kulmavuodesohva ja laverisohva ovat täydellinen ratkaisu, kun tulossa on yövieraita. Tutustu ja tilaa vuodekulmasohva netistä!

FRIHETEN 3:n istuttava vuodesohva, Bomstad musta – IKEA

FRIHETEN 3:n istuttava vuodesohva, Bomstad musta. Hyvien yöunien jälkeen makuuhuone tai vierashuone on helppoa muuttaa taas olohuoneeksi. Sisäänrakennetussa säilytystilassa on kätevää säilyttää vaikkapa vuodevaatteet, kirja ja pyjama, ja siellä ne ovat samaan aikaan piilossa ja kätevästi saatavilla.

GRÖNLID 3:n istuttava vuodesohva + divaani, Inseros …

GRÖNLID 3:n istuttava vuodesohva + divaani, Inseros valkoinen – IKEA

GRÖNLID 3:n istuttava vuodesohva + divaani, Inseros valkoinen Käperry sohvannurkkaan, nauti koti-illoista ja rentoudu vapaapäivinäsi perheen ja ystävien kanssa. Tämä sohva on tavallista syvempi, ja siinä on pehmeät ja siirreltävät selkänojatyynyt. Lisäksi sohva on helppo muokata tilan ja tarpeiden mukaan.

VIMLE 2:n istuttava vuodesohva, Gunnared beige – IKEA

VIMLE 2:n istuttava vuodesohva, Gunnared beige VIMLE-sohvasarjassa on osia, joita voidaan yhdistää juuri omaan kotiisi sopivaksi kokonaisuudeksi. Tässä vaihtoehdossa on vuodesohva, joka on todella helppo muuttaa paksuksi ja mukavaksi patjaksi.

ASARUM 3:n istuttava vuodesohva, Harmaa – IKEA

ASARUM 3:n istuttava vuodesohva, Harmaa. Vuodesohva on helppo muuttaa sängyksi ja niin mukava, että siinä voi nukkua joka yö. Istuimen alla on myös säilytystilaa vuodevaatteille.

VIMLE 3:n istuttava vuodesohva + divaani, Gunnared …

VIMLE 3:n istuttava vuodesohva + divaani, Gunnared keskiharmaa – IKEA

VIMLE 3:n istuttava vuodesohva + divaani, Gunnared keskiharmaa VIMLE-sohvasarjassa on osia, joita voidaan yhdistää juuri omaan kotiisi sopivaksi kokonaisuudeksi. Tässä vaihtoehdossa on vuodesohva, joka on todella helppo muuttaa paksuksi ja mukavaksi patjaksi.

FRIHETEN 3:n istuttava vuodesohva, Hyllie tummanharmaa

FRIHETEN 3:n istuttava vuodesohva, Hyllie tummanharmaa – IKEA

FRIHETEN 3:n istuttava vuodesohva, Hyllie tummanharmaa Tämän sohvan voi muuttaa tilavaksi sängyksi kädenkäänteessä. Lisäksi istuimen alla oleva reilu säilytystila tekee vuodevaatteiden varastoimisesta entistä helpompaa. Täydellinen nukkumapaikka sinulle tai yövieraillesi. Helppo sijata vuoteeksi.

FRIHETEN Kulmavuodesohva+säilytystila, Mukana … – IKEA

FRIHETEN Kulmavuodesohva+säilytystila, Mukana lisäselkätyynyt/skiftebo tummanharmaa – IKEA

FRIHETEN Kulmavuodesohva+säilytystila, Mukana lisäselkätyynyt/skiftebo tummanharmaa. Helppo sijata vuoteeksi. Sohva, divaani ja parivuode samassa.

Keywords: ikea vuodesohva, vuodesohva ikea, ikea futon, ikea divaanivuodesohva, ikea sofa bed, vuodesohvat ikea, ikea kulmavuodesohva, futon sohva ikea, kulmavuodesohva ikea, ikea hagalund vuodesohva, divaanivuodesohva ikea, ikea kahden istuttava vuodesohva, ikea vuodesohva 2 istuttava, pieni vuodesohva ikea