Ikea ulkovalot

Ulkovalot, ulkovalaisimet & led-valosarjat ulkokäyttöön – IKEA

Ulkovalot, ulkovalaisimet & led-valosarjat ulkokäyttöön – IKEA

Ulkovalot ja ulkovalosarjat ovat ratkaisu, kun haluat nauttia valosta myös pihalla. Suositut ulkovalaisimet, led-valosarjat ja puutarhavalot nyt meiltä!

Koristevalot & kausivalot sisälle ja ulos – Tilaa meiltä – IKEA

Koristevalot & kausivalot sisälle ja ulos – Tilaa meiltä – IKEA

Koristevalaisimet sopivat käyttöön ympäri vuoden. Ne toimivat niin tunnelmavalaistuksena juhlapyhiin kuin parvekkeen tai terassin koristamiseen kauniina …

Koristevalot antavat kauniin tunnelman pimeneviin iltoihin ja talven keskelle. Valoköynnös ja sisustusvalot piristävät ilmettä. Katso koristavalaisimet!

Jouluvalot & joulukuusenvalot – Energiaa säästävät ledit – IKEA

Jouluvalot & joulukuusenvalot – Energiaa säästävät ledit – IKEA

Jouluvalot ja joulukuusenvalot juhlasesonkiin nyt meiltä. Katso koko valikoima energiaa säästäviä jouluvaloja. Myös jouluvalot ulos. Tutustu heti!

Ulkokalusteet & puutarhatuotteet – IKEA

Ulkokalusteet, pihakalusteet & kesäkalusteet – IKEA

Ulkovalot antavat käden käänteessä pehmeää valoa ja luovat aivan omanlaisensa tunnelman. Valitse lyhdyistä, valosarjoista ja pöytäkynttilöistä – niistä …

Ulkokalusteet, kesäkalusteet ja pihakalusteet tuovat pihalle ja parvekkeelle viihtyisyyttä. Meiltä myös puutarhatarvikkeet. Tule edullisille ostoksille!

Koristevalot & aurinkokennovalaisimet – IKEA

Koristevalot & aurinkokennovalaisimet – IKEA

Koristevalot ulos tai koristevalot sisälle löydät meiltä. Katso kaikki koristevalot ja aurinkokennovalaisimet ja tule ostoksille!

Ulkovalaisimet | Motonet Oy

Grundig ulkovalo liiketunnistimella IP44 29,90 €. Led Energie seinä-/kattovalaisin ulko IP44 E27 max. 2x20W PC-kupu antrasiitinharmaa.

Motonetin laajasta ulkovalaisimien valikoimasta löydät käpyvalaisimet, lyhtylamput ja tarvikkeet. Tutustu valikoimaan.

Ulkovalot ja pihavalot | Karkkainen.com verkkokauppa

Ulkovalot ja ulkovalaisimet osana pihan tunnelmaa – opas valaistussuunnitteluun Syksy ei ole enää kovinkaan kaukana, ja illat alkavat hyvin nopeasti …

Ulkovalot ja ulkovalaisimet osana pihan tunnelmaa – opas valaistussuunnitteluun

Syksy ei ole enää kovinkaan kaukana, ja illat alkavat hyvin nopeasti hämärtyä. Oletko miettinyt pihavalaistusta? Ovatko ulkovalaisimet jääneet asentamatta, tai kaipaat nyt päivitystä pihallesi? Olemme koonneet kaiken oleellisen pihavalaistukseen liittyen avuksesi valaistuksen suunnitteluun ja toteutukseen. Toivottavasti näillä vinkeillä saat pihasi loistamaan!

Kaikki alkaa suunnittelusta
Kun ajatus julkisivun tai pihan valaistuksesta on syntynyt, ensimmäiseksi täytyy aloittaa valaistussuunnittelu. Ellei aio teettää suunnitelmaa ammattilaisella, omat ideat kannattaa laittaa aivan paperille, jotta niistä voi koota muistilistan ja suunnitelman.

Ennen varsinaista suunnitelmaa kannattaa kirjata ylös jo olemassa olevat pihavalaisimet. Onko vanha pylväsvalaisin vielä iskukunnossa vai päivitetäänkö se uuteen? Millaisessa kunnossa ovat seinävalaisimet? Vai tarvitseeko kaikki hankkia uutena?

Tärkeät pihavalaistuksen tehtävät
Pihan valaisemisella on oma tarkoituksensa, joka kannattaa miettiä suunnitellessa valmiiksi.

Ensimmäiseksi on syytä huomioida turvallisuus. Valaistu piha ja sen sisäänkäynnit, kulkukäytävät sekä hankalammat kulkupaikat ovat turvalliset kulkea syyspimeälläkin. Käytävillä olevat valaisimet voi asettaa valaisemaan maata, sillä silloin ne antavat parhaan näkyvyyden kulkijalle. Myös lasten on turvallista juoksennella ja leikkiä pihalla, joka on valaistu. Pihalle ei pääse kukaan tulemaan huomaamatta.

Toinen tärkeä ja oleellinen huomioitava seikka on esteettisyys. Valoilla ja valaisimilla voi tuoda kauniisti esille rakennuksia, kukkapenkkejä tai muuta kasvillisuutta. Ulkovalaistus vaikuttaa koko pihan tunnelmaan ja viihtyisyyteen. Pimeässä pihassa kauniit istutukset tai kivetykset eivät näy.

Turvallisuuden ja esteettisyyden lisäksi pihan valaisemisella on myös psykologinen vaikutus. Valaistu piha luo turvallisen tunnelman, se osoittaa, että siellä asutaan ja antaa vaikutelman hoidetusta pihasta. Asukkailla tieto siitä, että piha on valaistu, tuo turvallisuutta. Tunnistinvalaisimet pitävät huolen valaisusta silloinkin, kun muu valaistus on sammutettu tai se on muuten niukka.

Pihavalaisimen asennus ja asettelu
Voit pihaa laittaessasi asentaa vain matalajännitteisiä, 12 voltin puutarhavalaisimia, mutta kaikki vahvavirta-asennukset tulee teettää sähköalan ammattilaisella. Itse asennettavia ovat muun muassa muuntajalla ja maapiikkiasennuksella varustetut valaisimet ja valaisinsarjat.

Pihavalaisimien pääasiallinen tehtävä on todella turvata pihalla liikkuminen. Mutta miten asettaa pihavalaisimet niin, että ne todella takaavat turvallisuuden? Jos valaisin valaisee kulkureitillä liian ylös, jäätymistä tai tielle osuvia esteitä on vaikeaa nähdä, mutta toisaalta, jos valo on liian matalalla, on mahdotonta erottaa vastaantulevien kasvoja.

Sopiva valaistus kulkukäytävillä olisi siis valo, joka valaiseen niin maata kuin kulkijaakin, mutta vaakasuorassa tuleva valo voi häikäistä silmille. Lisäksi se saattaa loistaa häiritsevästi myös naapurin pihalle. Epäsuorat valot toimivat pihoilla hyvin.

Tarvitsitpa siis kokonaan uudet pihavalot tai olitpa päivittämässä vanhoja valaisimiasi, suuntaa ihmeessä Kärkkäisen verkkokaupan ulko- ja pihavalaisin osastolle. Sieltä löydät monipuolisen valikoiman kaikenlaiseen valaistukseen.

Ulkovalaisimet, led-valosarjat & koristevalot – IKEA – Pinterest

Ulkovalaisimet, led-valosarjat & koristevalot – IKEA | Outdoor lamp, Small balcony decor, Solar powered led lights

May 31, 2020 – Ulkovalot ja ulkovalosarjat ovat ratkaisu, kun haluat nauttia valosta myös pihalla. Suositut ulkovalaisimet, led-valosarjat ja puutarhavalot …

May 31, 2020 – Ulkovalot ja ulkovalosarjat ovat ratkaisu, kun haluat nauttia valosta myös pihalla. Suositut ulkovalaisimet, led-valosarjat ja puutarhavalot nyt meiltä!

Ulkovalaisimet | Prisma verkkokauppa

Tervetuloa tutustumaan Prisman Ulkovalaisimet –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset kaupan …

Tervetuloa tutustumaan Prisman Ulkovalaisimet –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset kaupan päälle.

Keywords: ikea ulkovalot, ikea ulkovalaisin, ikea ulkovalaisimet, ikea ulkovalaistus, ulkovalot ikea, ikea pihavalot