Ikea tornviken

TORNVIKEN Keittiösaareke, luonnonvalkoinen, tammi

TORNVIKEN Keittiösaareke, luonnonvalkoinen, tammi – IKEA

TORNVIKEN Kitchen island, off-white, oak. The TORNVIKEN series is ideal when you need more workspace, more storage ‒ more kitchen. Combine a kitchen island …

TORNVIKEN Keittiösaareke, luonnonvalkoinen, tammi. Irtonainen keittiösaareke on helppo sijoittaa haluttuun paikkaan keittiössä. Lisää säilytys-, lasku- ja työskentelytilaa.

TORNVIKEN-sarja – IKEA

TORNVIKEN-sarja – IKEA

TORNVIKEN-sarja

TORNVIKEN Keittiösaareke, luonnonvalkoinen/tammi …

TORNVIKEN Keittiösaareke, luonnonvalkoinen/tammi, 72×52 cm – IKEA

TORNVIKEN Keittiösaareke, luonnonvalkoinen/tammi, 72×52 cm Helposti sijoitettava keittiösaareke, jossa on runsaasti tilaa esimerkiksi mikroaaltouunille. Näin voit hyödyntää kaiken käytettävissä olevan tilan. Saarekkeen takaosassa on tilaa johdolle, ja tukeva laatikko avautuu ja sulkeutuu kevyesti.

TORNVIKEN Seinähylly, luonnonvalkoinen – IKEA

TORNVIKEN Seinähylly, luonnonvalkoinen. Hyllyssä usein tarvittavat tavarat ovat helposti käden ulottuvilla ja kauniisti esillä. 25 vuoden takuu.

TORNVIKEN Seinähylly, luonnonvalkoinen, 120 cm – IKEA

TORNVIKEN Seinähylly, luonnonvalkoinen, 120 cm TORNVIKEN-sarja on ihanteellinen, kun tarvitset lisää työtasoja ja lisää säilytystilaa ‒ lisää keittiötilaa. Yhdistä keittiösaareke hyllyihin ja luo talonpoikaishenkinen keittiö, jossa voitte kokkailla yhdessä. Kaikki mahtuvat mukaan!

TORNVIKEN Avokaappi, luonnonvalkoinen – IKEA

TORNVIKEN Avokaappi, luonnonvalkoinen. Sijoita avokaappi kapeaan tilaan ja säilytä siinä lempiesineitäsi tai täydennä laatikoilla. TORNVIKEN-sarjassa on keittiöön sopivia avonaisia säilytysratkaisuja.

TORNVIKEN Viinihylly, luonnonvalkoinen, 40x37x40 cm

TORNVIKEN Viinihylly, luonnonvalkoinen, 40x37x40 cm – IKEA

TORNVIKEN Viinihylly, luonnonvalkoinen, 40x37x40 cm Tämä viinihylly toimii lämpimänä ja persoonallisena sisustusyksityiskohtana ja tarjoaa kätevää säilytystilaa pulloille. TORNVIKEN-sarjassa on keittiöön sopivia avonaisia säilytysratkaisuja. Kaapin sisältö on helposti nähtävillä ja saatavilla.

TORNVIKEN Laatikko, harmaa, 16x34x15 cm – IKEA

TORNVIKEN Laatikko, harmaa – IKEA

TORNVIKEN Laatikko, harmaa. Sijoita laatikko avokaappiin, työtasolle tai ruokapöydälle ja säilytä siinä pikkutavaroita. TORNVIKEN-sarjassa on keittiöön sopivia avonaisia säilytysratkaisuja.

TORNVIKEN Kitchen island, off-white, oak, Length: 49 5/8 – IKEA

TORNVIKEN Kitchen island, off-white, oak, Length: 49 5/8″ – IKEA

TORNVIKEN Kitchen island, off-white, oak. The TORNVIKEN series is ideal when you need more workspace, more storage ‒ more kitchen. Combine a kitchen island with shelves to create a rustic kitchen where you can cook together.

Keywords: ikea tornviken