Ikea tärnö

TÄRNÖ Ulkokalustesetti (pöytä/2 tuolia), musta … – IKEA

TÄRNÖ Ulkokalustesetti (pöytä/2 tuolia), musta/vaaleanruskeaksi petsattu – IKEA

TÄRNÖ Tuoli, ulkokäyttöön, kokoontaitettava musta / vaaleanruskeaksi petsattu/Klösan sininen.

TÄRNÖ Ulkokalustesetti (pöytä/2 tuolia), musta/vaaleanruskeaksi petsattu Nämä kestävät taittokalusteet on tehty luonnollisesta massiiviakaasiasta ja jauhemaalatusta teräksestä, ja ne ovat juuri sopivan kokoiset parvekkeelle tai viihtyisään sopukkaan puutarhassa.

TÄRNÖ Pöytä, ulkokäyttöön, musta/vaaleanruskeaksi …

TÄRNÖ Pöytä, ulkokäyttöön, musta/vaaleanruskeaksi petsattu, 55×54 cm – IKEA

TÄRNÖ Pöytä, ulkokäyttöön, musta/vaaleanruskeaksi petsattu, 55×54 cm Näppärä pöytä, joka on helppo sijoittaa myös pieneen tilaan. Klassinen ilme korostaa parvekkeen tai terassin sisustusta. Pöytä on myös taitettava, joten se on helppo laittaa varastoon ulkokauden päätteeksi.

TÄRNÖ Tuoli, ulkokäyttöön, kokoontaitettava musta … – IKEA

TÄRNÖ Tuoli, ulkokäyttöön, kokoontaitettava musta/vaaleanruskeaksi petsattu – IKEA

TÄRNÖ Tuoli, ulkokäyttöön, kokoontaitettava musta/vaaleanruskeaksi petsattu Näppärä setti on helppo sijoittaa, vaikka tilaa olisi vähän. Klassinen ilme kaunistaa parvekkeen tai terassin. Kalusteet ovat kokoontaitettavia ja ne voi viedä säilöön, kun ulkokausi päättyy. Sekä sisä- että ulkokäyttöön.

TÄRNÖ Ulkokalustesetti (pöytä/4 tuolia), musta … – IKEA

TÄRNÖ Ulkokalustesetti (pöytä/4 tuolia), musta/vaaleanruskeaksi petsattu – IKEA

TÄRNÖ Ulkokalustesetti (pöytä/4 tuolia), musta/vaaleanruskeaksi petsattu Nauti maittava ateria parvekkeella tai terassilla ulkokäyttöön suunnitellun ruokailuryhmän äärellä. Kokoontaitettava ja kestävä tuoli, jonka ihastuttava tyyli syntyy akasiapuun ja mustaksi jauhemaalatun teräksen yhdistelmästä.

TÄRNÖ Ulkokalustesetti (pöytä/2 tuolia), musta … – IKEA

TÄRNÖ Ulkokalustesetti (pöytä/2 tuolia), musta / harmaanruskeaksi petsattu musta / vaaleanruskeaksi petsattu harmaanruskea, Frösön/Duvholmen beige – IKEA

TÄRNÖ Ulkokalustesetti (pöytä/2 tuolia), musta / harmaanruskeaksi petsattu musta / vaaleanruskeaksi petsattu harmaanruskea, Frösön/Duvholmen beige. Nämä kestävät taittokalusteet on tehty luonnollisesta massiiviakaasiasta ja jauhemaalatusta teräksestä, ja ne ovat juuri sopivan kokoiset parvekkeelle tai viihtyisään sopukkaan puutarhassa. Pehmeät istuintyynyt tuovat lisämukavuutta.

TÄRNÖ Ulkokalustesetti (pöytä/2 tuolia), musta … – IKEA

TÄRNÖ Ulkokalustesetti (pöytä/2 tuolia), musta / harmaanruskeaksi petsattu musta / vaaleanruskeaksi petsattu mustanruskeaksi petsattu, Kuddarna harmaa – IKEA

TÄRNÖ Ulkokalustesetti (pöytä/2 tuolia), musta / harmaanruskeaksi petsattu musta / vaaleanruskeaksi petsattu mustanruskeaksi petsattu, Kuddarna harmaa. Kestävyyden ja luonnollisuuden vahvistamiseksi kaluste on esikäsitelty osittain läpikuultavalla petsillä. Kokoontaitettava pöytä ja tuoli vie vain vähän tilaa säilytettäessä.

TÄRNÖ Ulkokalustesetti (pöytä/4 tuolia), musta … – IKEA

TÄRNÖ Ulkokalustesetti (pöytä/4 tuolia), musta / vaaleanruskeaksi petsattu/Klösan sininen – IKEA

TÄRNÖ Ulkokalustesetti (pöytä/4 tuolia), musta / vaaleanruskeaksi petsattu/Klösan sininen Nauti maittava ateria parvekkeella tai terassilla ulkokäyttöön suunnitellun ruokailuryhmän äärellä. Kokoontaitettavan tuolin ihastuttava tyyli syntyy akasiapuun ja jauhemaalatun teräksen yhdistelmästä. Lisämukavuutta pehmeillä istuintyynyillä.

TÄRNÖ Tuoli, ulkokäyttöön, kokoontaitettava musta … – IKEA

TÄRNÖ Tuoli, ulkokäyttöön, kokoontaitettava musta / vaaleanruskeaksi petsattu/Klösan sininen – IKEA

TÄRNÖ Tuoli, ulkokäyttöön, kokoontaitettava musta / vaaleanruskeaksi petsattu/Klösan sininen

TÄRNÖ Ulkokalustesetti (pöytä/4 tuolia), musta … – IKEA

TÄRNÖ Ulkokalustesetti (pöytä/4 tuolia), musta / vaaleanruskeaksi petsattu/Frösön/Duvholmen beige – IKEA

TÄRNÖ Ulkokalustesetti (pöytä/4 tuolia), musta / vaaleanruskeaksi petsattu/Frösön/Duvholmen beige Nauti maittava ateria parvekkeella tai terassilla ulkokäyttöön suunnitellun ruokailuryhmän äärellä. Kokoontaitettavan tuolin ihastuttava tyyli syntyy akasiapuun ja jauhemaalatun teräksen yhdistelmästä. Lisämukavuutta pehmeillä istuintyynyillä.

Keywords: ikea tärnö, tärnö ikea