Ikea suihkupää

Suihkupäät & käsisuihkut – Takuu 3 vuotta – IKEA

Suihkupäät & käsisuihkut – Takuu 3 vuotta – IKEA

Suihkupää uudistaa suihkun helposti. Mallistomme eri suihkupäät, käsisuihkut ja käsisuihkun pidikkeet löydät meiltä edullisesti. Katso ja tule ostoksille!

Suihku kuin vesiputous – IKEA

Suihkut – Suihku kuin vesiputous – IKEA

Setissä ovat mukana suihkutanko, suihkuletku ja suihkupää sekä tarpeelliset asennustarvikkeet. Vai onko toiveenasi sadesuihkusetti?

Suihku piristää tai rentouttaa. IKEA-suihkut myös sadesuihkuominaisuudella. Tutustu suihkuihin.

BROGRUND Käsisuihku, 5 toimintoa, kromattu – IKEA

Suihkusekoittaja on kestävä ja sillä on 10 vuoden takuu, joten pääset nauttimaan niistä lukuisten suihkujen ajan. Suihkuhanat omaavat kromatun pinnan, …

BROGRUND Käsisuihku, 5 toimintoa, kromattu Voit valita hellävaraisen, tavallisen tai hierovan suihkutoiminnon – tai yhdistellä niitä mielesi mukaan. Integroitu välirengas pitää veden virtauksen sopivana ja säästää siten vettä ja energiaa. Kuminen suihkupää on helppo puhdistaa hankaamalla.

Suihkusetti ja sadesuihkusetti säästävät paljon vettä – IKEA

Suihkusetti ja sadesuihkusetti säästävät paljon vettä – IKEA

Suihkusetti helpottaa päivittäisiä pesuja. Suihkutanko ja sadesuihkusetti säästävät paljon vettä ja energiaa. Takuu jopa 3-10 vuotta. Tutustu!

VOXNAN Käsisuihku, 5 toimintoa, kromattu – IKEA

VOXNAN Käsisuihku, 5 toimintoa, kromattu. 3 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.

BROGRUND Suihkusetti term sek, kromattu – IKEA

BROGRUND Suihkusetti term sek, kromattu Pää-/käsisuihkusetti, jossa on erilaisia suihkutoimintoja. Lämpötilanrajoittimen (38 °C) ansiosta suihkusta ei saa vahingossa liian kuumaa vettä, ja sekoitinosan pinta on suunniteltu pysymään turvallisen lämpöisenä.

VALLAMOSSE Käsisuihku, 1 toiminto, kromattu – IKEA

VALLAMOSSE Käsisuihku, 1 toiminto, kromattu Käsisuihku, jonka vesisuihku on tasainen ja leveä. Integroitu välirengas pitää veden virtauksen sopivana ja säästää siten vettä ja energiaa. Sopii täydellisesti yhteen VALLAMOSSE-sekoittajien kanssa. Kuminen suihkupää on helppo puhdistaa hankaamalla.

KOLSJÖN Suihkuletku, kromattu – IKEA

KOLSJÖN Suihkuletku, kromattu. 3 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.

Suihkusekoittajat & suihkuhanat – 10 vuoden takuu – IKEA

Suihkusekoittajat & suihkuhanat – 10 vuoden takuu – IKEA

Suihkusekoittaja yhdistää suihkussa kylmä ja kuuman veden. Laadukas suihkuhana viimeistelee tyylisi ja tekee käytöstä mukavaa. Katso suihkuhanat!

Keywords: ikea suihkupää