Ikea silityslauta

Silityslauta sileämpään arkeen – Silityslaudat – IKEA

Silityslauta sileämpään arkeen – Silityslaudat – IKEA

Silityslauta on apunasi päivittäisessä taistelussa vaatteiden ryppyjä vastaan. Tukeva silityslauta auttaa pitämään vaatteet sileinä. Tutustu valikoimaan!

DÄNKA Silityslauta, 120×37 cm – IKEA

Tämä kestävä silityslauta on vakaa ja helppo taittaa säilytystä varten, kun olet valmis. Silitysraudan voi asettaa kätevälle telineelle, jotta se ei kaadu.

DÄNKA Silityslauta, 120×37 cm. Säädettävä korkeus. Silityslaudan materiaali ei sido kosteutta, vaan höyry haihtuu nopeasti pois.

JÄLL Silityslauta, pöytämalli, 73×32 cm – IKEA

JÄLL Silityslauta, pöytämalli, 73×32 cm Moni haaveilee suuresta kodinhoitohuoneesta, mutta vaatteiden hoitoon ei oikeastaan tarvita paljon tilaa.

JÄLL Silityslauta, pöytämalli, 73×32 cm Moni haaveilee suuresta kodinhoitohuoneesta, mutta vaatteiden hoitoon ei oikeastaan tarvita paljon tilaa. Tämä pieni silityslauta taittuu litteäksi ja sen voi ripustaa koukusta, kun se ei ole käytössä. Teräsrungon ansiosta erityisen kestävä ja tukeva.

RUTER Silityslauta, valkoinen, 108×33 cm – IKEA

RUTER Silityslauta, valkoinen, 108×33 cm Säädettävissä sopivalle työskentelykorkeudelle. Teräsrungon ansiosta erityisen kestävä ja tukeva.

LAGT Silityslaudan päällinen, harmaa – IKEA

LAGT Silityslaudan päällinen, harmaa Helpoin tapa uudistaa vanha silityslauta. Vedä päällinen laudan päälle ja kiristä naru sopivan tiukalle.

LAGT Silityslaudan päällinen, harmaa Helpoin tapa uudistaa vanha silityslauta. Vedä päällinen laudan päälle ja kiristä naru sopivan tiukalle. Päällisen pehmuste helpottaa silittämistä. Päällisen vaihtaminen on helppo ja nopea tapa piristää vanhaa silityslautaa. Silittämistä helpottava huopapehmuste.

VARIERA Silitysraudan pidike, sinkitty – IKEA

Pidikkeessä silitysrauta on poissa näkyvistä mutta helposti saatavilla, ja johdollekin on oma pidikkeensä. Suojaa silitysrautaa ja estää sitä kaatumasta.

VARIERA Silitysraudan pidike, sinkitty Tämä vaatimattoman näköinen silitysraudan pidike auttaa pitämään siivouskaappisi siistinä. Pidikkeessä silitysrauta on poissa näkyvistä mutta helposti saatavilla, ja johdollekin on oma pidikkeensä. Suojaa silitysrautaa ja estää sitä kaatumasta.

JÄLL-silityslauta, pöytätaso – IKEA Fans Club

JÄLL-silityslauta, pöytätaso (202.428.90). Teräsrunko ja jalusta takaavat silityslautan vakauden ja lujuuden. Työpöydän silityslauta on kätevä käyttää ja …

DÄNKA-silityslauta (002.637.27) – arvostelut, hinta, mistä ostaa

Pesu 40 ° C. Ei valkaisua. Ei rumpukuivausta. Rauta, korkean lämpötilan olosuhteissa. Ei kemiallista pesua. lisätiedot. suunnittelija. IKEA Ruotsissa …

Ikea Ruter silityslauta, Uusi, … – Tori

Ikea Ruter silityslauta, Uusi, …

2 päivää sitten — Uusi Ikea Ruter silityslauta joka ei koskaan päässyt käyttöön toisen silityslaudan tilalle. Nouto Järvenpäästä.

Uusi Ikea Ruter silityslauta joka ei koskaan päässyt käyttöön toisen silityslaudan tilalle.Nouto Järvenpäästä.

Keywords: ikea silityslauta, ikea silitysrauta, silityslauta ikea, silityslauta kaappiin ikea