Ikea sarana

Sarana ja vaimennin ovat keittiön pieniä apureita – IKEA

Sarana ja vaimennin ovat keittiön pieniä apureita – IKEA

Sarana ja vaimennin ovat keittiösi pienet apurit. Kun kaikki toimii oikein, et edes huomaa niiden läsnäoloa, ja keittiössä työskentely sujuu ihanan pehmeästi.

UTRUSTA Sarana, 95 ° – IKEA

UTRUSTA Sarana, 95 ° Pienetkin yksityiskohdat vaikuttavat keittiön ilmeeseen ja toimivuuteen. Saranoilla on tärkeä rooli hyvän työnkulun luomisessa ja tilojen tehokkaassa käytössä. Halusitpa minkälaisen ratkaisun hyvänsä, IKEA-mallistosta löydät sopivat saranat.

UTRUSTA Sarana – IKEA

UTRUSTA Sarana. Pienetkin yksityiskohdat vaikuttavat keittiön ilmeeseen ja toimivuuteen. Saranoilla on tärkeä rooli hyvän työnkulun luomisessa ja tilojen tehokkaassa käytössä.

KOMPLEMENT Sarana, pehmeästi sulkeutuva – IKEA

KOMPLEMENT Sarana, pehmeästi sulkeutuva Ovat intohimon kohteenasi sitten kengät, neuleet tai korut ja asusteet, KOMPLEMENT-sisusteet muokkaavat vaatekaappiasi niin, että tila tulee hyödynnetyksi parhaalla mahdollisella tavalla. Tarkoitettu 236 cm korkeaan PAX-vaatekaappiin.

HJÄLPA Sarana, pehmeästi sulkeutuva – IKEA

HJÄLPA Sarana, pehmeästi sulkeutuva Saranassa on integroitu vaimennin, jonka ansiosta ovi sulkeutuu hitaasti, hiljaisesti ja pehmeästi – myös silloin, kun tunteet kuumenevat. Sulkee oven hitaasti, hiljaisesti ja pehmeästi.

BESTÅ Sarana, pehm. sulkeutuva/ponnsalpa – IKEA

BESTÅ Sarana, pehm. sulkeutuva/ponnsalpa Voiko kaapinovi tehdä arjesta sujuvampaa? Kyllä! Näiden saranoiden ansiosta ovi sulkeutuu pehmeästi, ja ponnahdussalvan asentamalla oven voi avata kevyellä painalluksella. Valitse mieleisesti vaihtoehto.

UTRUSTA Keittiösarana + sis.rak. vaimennin, 153 ° – IKEA

UTRUSTA Keittiösarana + sis.rak. vaimennin, 153 °.

UTRUSTA Ponnahdussarana vaakasuunt oveen, valkoinen

UTRUSTA Ponnahdussarana vaakasuunt oveen, valkoinen – IKEA

UTRUSTA Ponnahdussarana vaakasuunt oveen, valkoinen Näillä saranoilla ovet avautuvat ylöspäin, mikä korostaa keittiön suoria linjoja ja modernia ilmettä. Ovet voi avata painamalla, ja ne sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi. Aukeaa kevyellä painalluksella. Vetimiä ei tarvita.

FAKTUM Sarana, 125 ° – IKEA

FAKTUM Sarana, 125 ° Saranat kiinnitetään oveen napsauttamalla, minkä ansiosta ovi on helppo irrottaa ja puhdistaa. Ovi on helppo säätää oikeaan asentoon, sillä saranat ovat säädettävissä korkeus-, sivu- ja syvyyssuunnassa.

Keywords: ikea sarana, ikea saranat, ovenpysäytin ikea, ikea hidastin