Ikea sähköpöydän jalat

BEKANT- työpöytien jalat & jalustat – IKEA

Työpöytien jalat & jalustat – Sähköpöydän jalat pöytään – IKEA

Työpöydän jalusta tai sähköpöydän runko viimeistelee BEKANT-työpöydän. Vai onko etsimäsi sähköpöydän jalat? Tutustu valikoimaan ja tule ostoksille!

BEKANT Sähkösäädettävä jalusta pöytälevyyn, musta … – IKEA

BEKANT Sähkösäädettävä jalusta pöytälevyyn, musta, 120×80 cm – IKEA

BEKANT Sähkösäädettävä jalusta pöytälevyyn, musta, 120×80 cm. Pöydän korkeus säädettävissä moottorin avulla 65–125 cm:n välillä ergonomisen työasennon …

BEKANT Sähkösäädettävä jalusta pöytälevyyn, musta, 120×80 cm. Pöydän korkeus säädettävissä moottorin avulla 65–125 cm:n välillä ergonomisen työasennon löytämiseksi. Asennon vaihtaminen päivän mittaan pitää liikkeessä ja parantaa vointia ja työkykyä.

Sähköpöydät & säätöpöydät – Kotiin ja toimistoon – IKEA

Sähköpöydät & säätöpöydät – Kotiin ja toimistoon – IKEA

Sähköpöytä ja säätöpöytä nousee juuri oikealle korkeudelle ja parantaa työergonomiaa. Meiltä myös musta sähköpöytä ja kulmapöydät. Katso valikoima!

RODULF Säädettävä jalusta, valkoinen, 140×80 cm – IKEA

… IKEA.fi/takuu Korkeutta voidaan helposti säätää vain yhdellä kädellä. Säädettävien jalkojen ansiosta seisoo tukevasti myös epätasaisella alustalla.

RODULF Säädettävä jalusta, valkoinen, 140×80 cm 10 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.fi/takuu Korkeutta voidaan helposti säätää vain yhdellä kädellä. Säädettävien jalkojen ansiosta seisoo tukevasti myös epätasaisella alustalla.

BEKANT Sähkösäädettävä jalusta pöytälevyyn, musta … – IKEA

BEKANT Sähkösäädettävä jalusta pöytälevyyn, musta, 160×80 cm – IKEA

BEKANT Sähkösäädettävä jalusta pöytälevyyn, musta, 160×80 cm. Pöydän korkeus säädettävissä moottorin avulla 65–125 cm:n välillä ergonomisen työasennon …

BEKANT Sähkösäädettävä jalusta pöytälevyyn, musta, 160×80 cm. Pöydän korkeus säädettävissä moottorin avulla 65–125 cm:n välillä ergonomisen työasennon löytämiseksi. Asennon vaihtaminen päivän mittaan pitää liikkeessä ja parantaa vointia ja työkykyä.

IDÅSEN Sähkösäädettävä jalusta pöytälevyyn … – IKEA

IDÅSEN Sähkösäädettävä jalusta pöytälevyyn, tummanharmaa, 146×70 cm – IKEA

IDÅSEN Sähkösäädettävä jalusta pöytälevyyn, tummanharmaa, 146×70 cm. 10 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.

Työpöydän jalat & pukkijalat pöytälevyn kaveriksi – IKEA

Työpöydän jalat & pukkijalat pöytälevyn kaveriksi – IKEA

Jalat & pukkijalat. Pöydänjalat ja pukkijalat ovat työpöydälle kuin housut asulle: yhdistä vain yläosa – eli pöytälevy – ja kokonaisuus on valmis!

Pöydän jalat ja pukkijalat antavat vapaat kädet toteuttaa toiveidesi työpöytä. Valitse esim. säädettävät tai vakiomittaiset työpöydän jalat. Tutustu!

BEKANT Työpöytä, säädettävä, valkoinen, 160×80 cm – IKEA

Yläreuna/ Poikkipuu/ Jalat/ Kotelo/ Tarjotin: terästä, epoksi-/polyesteripohjaista jauhemaalia. Jalka: alumiinia, epoksi-/polyesteripohjaista jauhemaalia.

BEKANT Työpöytä, säädettävä, valkoinen, 160×80 cm Tämä tukeva työpöytä kestää vuosien kovan työn ja kahvitauot. Pöytä tarjoaa paljon pöytätilaa työskentelyyn, ja pöytälevyn alta löytyy fiksu ratkaisu johtojen pitämiseen piilossa. Melamiinipinta on kestävä, likaa hylkivä ja helppo pitää puhtaana.

BEKANT-järjestelmä – 10 vuoden takuu – IKEA

BEKANT-järjestelmä – 10 vuoden takuu – IKEA

BEKANT-toimistopöydät BEKANT- työhuoneen säilytyskalusteet & laatikostot BEKANT-pöytälevyt BEKANT- työpöytien jalat & jalustat BEKANT- kokous- …

BEKANT-järjestelmä soveltuu erinomaisesti toimisto-ja kotikäyttöön. Valitse juuri sinulle sopiva BEKANT-työpöytä ja tekeminen sujuu leikiten.

Keywords: ikea sähköpöydän jalat, ikea sähköpöytä jalat