Ikea muotoonommeltu lakana 160

DVALA Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 160×200 cm – IKEA

DVALA Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 160×200 cm. Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten.

DVALA Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 160×200 cm. Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Kaikki käyttämämme puuvilla on tuotettu kestävän kehityksen mukaisesti.

Lakanat – Muotoonommeltu lakana ja aluslakana sänkyyn – IKEA

Lakanat – Muotoonommeltu lakana ja aluslakana sänkyyn – IKEA

Lakanat ja aluslakanat ovat monen mielestä toiseksi paras asia maailmassa. Tutustu laajaan lakana- ja aluslakanavalikoimaan. Myös muotoonommeltu lakana!

ULLVIDE Muotoonommeltu lakana, harmaa, 160×200 cm – IKEA

ULLVIDE Muotoonommeltu lakana, harmaa, 160×200 cm. Pehmeä lakana, jossa korkea langantiheys ja joka on valmistettu lyosellista ja kestävämmin tuotetusta …

ULLVIDE Muotoonommeltu lakana, harmaa, 160×200 cm. Pehmeä lakana, jossa korkea langantiheys ja joka on valmistettu lyosellista ja kestävämmin tuotetusta puuvillasta. Luonnonmateriaalit hengittävät ja imevät kosteutta, joten hyvät yöunet ovat taatut.

DVALA Muotoonommeltu lakana, vaaleanharmaa, 160×200 cm

DVALA Muotoonommeltu lakana, vaaleanharmaa, 160×200 cm – IKEA

DVALA Muotoonommeltu lakana, vaaleanharmaa, 160×200 cm Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten.

DVALA Muotoonommeltu lakana, vaaleanharmaa, 160×200 cm Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Kaikki käyttämämme puuvilla on tuotettu kestävän kehityksen mukaisesti. Voit siis nukkua kauniit unet hyvällä omatunnolla.

DYTÅG Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 160×200 cm – IKEA

Materiaali säilyttää hyvin muotonsa ja värinsä. Muotoonommeltu lakana on sekä kestävä että helppohoitoinen, sillä sen voi pestä koneessa 60 asteessa. Lakanaa ei …

DYTÅG Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 160×200 cm Muotoonommeltu lakana esipestyä täyspellavaa. Elävä pinta luo mutkattoman tunnelman ja kutsuu rentoutumaan pitkän päivän jälkeen. Luonnollisen valkoinen ilme, joka vain paranee jokaisessa pesussa.

FÄRGMÅRA Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 160×200 cm

FÄRGMÅRA Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 160×200 cm – IKEA

FÄRGMÅRA Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 160×200 cm … Valitse Koko160x200 cm … Nykyään IKEA käyttää yhä enemmän kierrätyspuuvillaa.

FÄRGMÅRA Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 160×200 cm Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Kaikki käyttämämme puuvilla on tuotettu kestävän kehityksen mukaisesti. Voit siis nukkua kauniit unet hyvällä omatunnolla.

DVALA Muotoonommeltu lakana, vaaleansininen, 160×200 cm

DVALA Muotoonommeltu lakana, vaaleansininen, 160×200 cm – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

DVALA Muotoonommeltu lakana, vaaleansininen, 160×200 cm DVALA-lakanat ja -tyynyliinat on valmistettu vastuullisesti tuotetusta puuvillasta, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu mukavan pehmeältä ihoa vasten. Erinomainen valinta kaikille unikeoille.

LEN Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 70×160 cm – IKEA

LEN Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 70×160 cm Kuminauha pitää lakanan paikallaan, vaikka lapsesi pyörisikin öisin sängyssään. Lakana on valmistettu …

LEN Muotoonommeltu lakana, valkoinen, 70×160 cm Kuminauha pitää lakanan paikallaan, vaikka lapsesi pyörisikin öisin sängyssään. Lakana on valmistettu kestävästi tuotetusta puuvillasta, joka materiaaliana tuntuu pehmeältä ja imee hyvin kosteutta.

RÖNNVECKMAL Muotoonommeltu lakana, harmaa, 160×200 …

RÖNNVECKMAL Muotoonommeltu lakana, harmaa, 160×200 cm – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

RÖNNVECKMAL Muotoonommeltu lakana, harmaa, 160×200 cm RÖNNVECKMAL-sarjan lakanat ja tyynyliinat ovat korkealaatuista puuvillaa. Ne tuntuvat viileiltä, kuivilta ja raikkailta ihoa vasten ja erityisen korkea lankatiheys tarkoittaa, että ne kestävät monet makeat unet.

Keywords: ikea muotoonommeltu lakana 160