Ikea laukku

Laukut – Laaja valikoima laukkuja – Tilaa verkosta – IKEA

Laukut – Laaja valikoima laukkuja – Tilaa verkosta – IKEA

Matkalaukku tai viikonloppulaukku mukaan ja matkaan!

Laukku matkalle, retkelle tai kenties kauppaan. Löydä juuri sinun tarpeeseesi sopiva laukut, käsimatkatavarat ja tarpeelliset tarvikkeet. Tutustu!

Reput & kassit – Selkäreppu ja matkareppu edullisesti – IKEA

Reput & kassit – Selkäreppu ja matkareppu edullisesti – IKEA

Reppu ja kassit ovat välttämättömiä jokaiselle meistä, ja niiden on hyvä olla laadukkaita ja edullisia. Katso reput ja osta seuraava matkareppu meiltä!

Ostoskassit & olkalaukut – Moneen tarkoitukseen – IKEA

Ostoskassit & olkalaukut – Moneen tarkoitukseen – IKEA

Olkalaukku on varmasti maailman ahkerin kantamus. Löydä valikoimasta ostoskassit eri tarkoitukseen ja mukava tote laukku. Tutustu ja tule ostoksille!

Matkalaukut & lentolaukut – Tilaa verkkokaupastamme – IKEA

Matkalaukut & lentolaukut – Tilaa verkkokaupastamme – IKEA

Matkalaukku tai viikonloppulaukku mukaan ja matkaan! Laaja valikoima laadukkaita ja edullisia matkalaukkuja ja lentolaukkuja. Tilaa lentolaukku netistä.

RÄCKLA Kokoon taitettava laukku, musta, 75×45 cm/55 l

RÄCKLA Kokoon taitettava laukku, musta, 75×45 cm/55 l – IKEA

RÄCKLA Kokoon taitettava laukku, musta, 75×45 cm/55 l Mainiosti matkaseuralaiseksi sopiva, tilava kassi on valmistettu kestävästä ja vettä hylkivästä kierrätyspolyesteristä. Sitä on helppo kantaa kädessä, ja sen saa myös kiinnitettyä matkalaukkuun. Mukana tulee pikkutavaroille tarkoitettu säilytyspussi.

IKEA-kassi & rengaspussit kaikenlaiseen säilytykseen

IKEA-kassi & rengaspussit kaikenlaiseen säilytykseen – IKEA

Perinteinen IKEA-kassi on varmasti maailman ahkerin kassi, sillä se jaksaa kantaa painaviakin kuormia. Meiltä myös rengaspussit muut säilytyspussit!

RÄCKLA Kokoon taitettava laukku, musta, 48×36 cm/20 l

RÄCKLA Kokoon taitettava laukku, musta, 48×36 cm/20 l – IKEA

RÄCKLA Kokoon taitettava laukku, musta, 48×36 cm/20 l Mainiosti matkaseuralaiseksi sopiva, tilava kassi on valmistettu kestävästä ja vettä hylkivästä kierrätyspolyesteristä. Sitä on helppo kantaa kädessä, ja sen saa myös kiinnitettyä matkalaukkuun. Mukana tulee pikkutavaroille tarkoitettu säilytyspussi.

FRAKTA Kärrylaukku, sininen, 73x35x30 cm76 l – IKEA

FRAKTA Kärrylaukku, sininen, 73x35x30 cm76 l 30 vuotta valikoimassamme ollut perinteinen IKEA-kassi on varmasti maailman ahkerin kassi. Se on iso, vahva ja jaksaa kantaa painaviakin kuormia. Oli kyseessä sitten shoppailu, pyykinpesu tai retki rannalle – IKEA-kassi kulkee siellä, missä sinäkin.

VÅRDANDE Kassi, 40×40 cm – IKEA

VÅRDANDE Kassi, 40×40 cm Tässä kestävässä kangaskassissa avaimet, matkapuhelin ja lompakko ovat aina käden ulottuvilla, ja siinä on tilaa sekä eväsrasialle että joogamatolle. Kaikki tarvittava on mukana työpäivää varten.

Keywords: ikea laukku, ikea laukut