Ikea kahvi

PÅTÅR-sarja – IKEA

PÅTÅR-sarja – IKEA

PÅTÅR-sarjan tuotteet ovat UTZ-sertifioitua kahvia ja kaiken lisäksi myös luomua. Se on niin hyvää, että sitä tekee mieli santsata.

PÅTÅR-sarja

PÅTÅR Talon kahvi, pavut, luomu/UTZ-sertifioitu/100 … – IKEA

PÅTÅR Talon kahvi, pavut, luomu/UTZ-sertifioitu/100 % Arabica-pavut – IKEA

PÅTÅR Talon kahvi, pavut, luomu/UTZ-sertifioitu/100 % Arabica-pavut Keskitummapaahtoinen kahvi, jossa on hyvä täyteläisyys, hedelmäistä hapokkuutta ja …

PÅTÅR Talon kahvi, pavut, luomu/UTZ-sertifioitu/100 % Arabica-pavut Keskitummapaahtoinen kahvi, jossa on hyvä täyteläisyys, hedelmäistä hapokkuutta ja kaakaomainen jälkimaku. Tyypillinen skandinaavinen kahvikokemus. Kahvipapujen alkuperä on mahdollista selvittää osoitteessa www.utz.org/IKEA.

PÅTÅR Suodatinkahvi, tumma p, luomu/UTZ-sertifioitu … – IKEA

PÅTÅR Suodatinkahvi, tumma p, luomu, UTZ-sertifioitu/100 % Arabica-pavut UTZ-sertifioitu – IKEA

PÅTÅR-kahvimme ovat sekä UTZ-sertifioituja että luomuviljeltyjä, kuten kaikki IKEA-ravintoloissa ja IKEA-bistroissa tarjoiltu kahvi. 100 % Arabica-kahvipavut …

PÅTÅR Suodatinkahvi, tumma p, luomu, UTZ-sertifioitu/100 % Arabica-pavut UTZ-sertifioitu. Voimakas kahvi, jonka maku on keskitäyteläisen ja täyteläisen väliltä, ja sen jälkimaussa on tumman suklaan vivahde. Luomutuotannon tarkoituksena on kestävämpi viljely, joka on hyväksi ihmisille ja koko planeetalle.

UPPHETTA Kahvin-/teenkeitin, lasi/ruostumaton teräs, 1 l – IKEA

Kahvi tai tee auttaa jaksamaan pitkän päivän tai rentouttaa mukavasti. Tällä kahvin-/teenkeittimellä valmistat lempijuomasi helposti ja nopeasti milloin …

UPPHETTA Kahvin-/teenkeitin, lasi/ruostumaton teräs, 1 l Kahvi tai tee auttaa jaksamaan pitkän päivän tai rentouttaa mukavasti. Tällä kahvin-/teenkeittimellä valmistat lempijuomasi helposti ja nopeasti milloin tahansa. Kahvi ja tee ovat parhaimmillaan kuumana ja tuoreena.

PÅTÅR Suodatinkahvi, keskip, luomu/UTZ-sertifioitu … – IKEA

PÅTÅR Suodatinkahvi, keskip, luomu, UTZ-sertifioitu/100 % Arabica-pavut UTZ-sertifioitu – IKEA

Tasapainoinen, hienostunut kahvi, joka on mukavan hapokas ja keskitäyteläinen ja jonka jälkimaussa on hedelmäisiä vivahteita.

PÅTÅR Suodatinkahvi, keskip, luomu, UTZ-sertifioitu/100 % Arabica-pavut UTZ-sertifioitu. Tasapainoinen, hienostunut kahvi, joka on mukavan hapokas ja keskitäyteläinen ja jonka jälkimaussa on hedelmäisiä vivahteita. Luomutuotannon tarkoituksena on kestävämpi viljely, joka on hyväksi ihmisille ja koko planeetalle.

Kahvikupit & teekupit – Laaja kahvittelu-valikoima – IKEA

Kahvikupit & teekupit – Laaja kahvittelu-valikoima – IKEA

Kahvi & tee … Kahvittelu on tärkeä hetki, jolloin juodaan yhdessä kahvia tai teetä ja syödään makeita ja suolaisia leivonnaisia ja jutustellaan. Kahvittelu on …

Kahvikuppi ja teekuppi ovat todella tärkeitä, vai voisitko kuvitella eläväsi ilman kahvittelua? Etpä niin. Katso kaikki kahvikupit ja teekupit!

Kahvinkeitin ja maidonvaahdotin meiltä – IKEA

Kahvinkeitin ja maidonvaahdotin meiltä – IKEA

Kahvinkeittimet & tarvikkeet. Löydä mieleisesi kahvinkeitin ja teenkeitin sekä muut tarvikkeet alta. Piditpä sitten kahvista tai teestä, tältä sivulta löydät …

Kahvinkeitin, maidonvaahdotin, espressokeitin ja kaikki muu täydelliseen kahvihetkeen tarvittava löytyy IKEA-verkkokaupasta ja myymälöistä. Tutustu!

BLOMNING Kahvi-/teepurkki, 11x7x20 cm – IKEA

BLOMNING Kahvi-/teepurkki – IKEA

BLOMNING Kahvi-/teepurkki. Sopivat kahville, teelle ja muille … Tyylikäs – ja sopii erinomaisesti kahvin säilytykseen. Tämä kannellinen metallipurkki …

BLOMNING Kahvi-/teepurkki. Sopivat kahville, teelle ja muille kuivaelintarvikkeille.

EGENTLIG Kahvin-/teenkeitin, kaksinkertaiset reunat … – IKEA

EGENTLIG Kahvin-/teenkeitin, kaksinkertaiset reunat/kirkas lasi, 0.9 l – IKEA

EGENTLIG Kahvin-/teenkeitin, kaksinkertaiset reunat/kirkas lasi, 0.9 l Suuri EGENTLIG-kahvin-/teenkeitin on selkeälinjainen ja hyvin suunniteltu.

EGENTLIG Kahvin-/teenkeitin, kaksinkertaiset reunat/kirkas lasi, 0.9 l Suuri EGENTLIG-kahvin-/teenkeitin on selkeälinjainen ja hyvin suunniteltu. Kaksinkertainen lasivaippa pitää juoman lämpimänä pidempään, ja ulkopinta pysyy turvallisen viileänä.

Keywords: ikea kahvi