Ikea imukuppikiinnitys

Helppo ja kätevä imukuppikiinnitys – IKEA

Kylpyhuonetarvikkeet, kuten suihkuhyllyt ja pyyhetangot pitävät kaiken järjestyksessä. Katso ja tilaa kylpyhuoneen tarvikkeet verkkokaupasta.

Näillä imukuppikiinnitteisillä tuotteilla saat kylpyhuoneeseen helposti lisää säilytystilaa esimerkiksi pyyhkeille ja pesuaineille, eikä sinun tarvitse porata yhtään reikää. Imukupit kiinnittyvät tiukasti tasaisiin pintoihin.

TISKEN-sarja – Kylpyhuoneen imukuppikoukut ja – IKEA

TISKEN-sarja – Kylpyhuoneen imukuppikoukut ja -hyllyt – IKEA

Kylpyhuoneen imukuppikoukut ovat näppärä ominaisuus kylpyhuoneessa, sillä poraamista ei tarvita. Imukuppihyllyt pysyvät tiukasti lasissa ja laatoissa. Tutustu!

TISKEN Saippuakuppi/imukuppikiinnitys, valkoinen – IKEA

TISKEN Saippuakuppi/imukuppikiinnitys, valkoinen TISKEN-sarjan avulla saat tavarat käden ulottuville ilman reikien poraamista seinään. Imukupit pysyvät tiukasti kiinni sileissä pinnoissa, kuten lasissa tai laatoissa, ja irtoavat vasta, kun niin haluat. Irrotettavan alustan ansiosta helppo puhdistaa.

ÖBONÄS Purkki/imukuppikiinnitys, harmaanvihreä – IKEA

ÖBONÄS Purkki/imukuppikiinnitys, harmaanvihreä ÖBONÄS-säilytystarvikkeet tuovat lisää säilytystilaa seinälle ilman reikien poraamista, sillä ne kiinnitetään imukupein. Yksinkertainen tyyli, sileät pyöristetyt kulmat ja metsäinen harmaanvihreä sävy luovat rauhallisen ja modernin ilmeen.

TISKEN Hammasharjateline/imukuppikiinnitys, valkoinen

TISKEN Hammasharjateline/imukuppikiinnitys, valkoinen – IKEA

TISKEN Hammasharjateline/imukuppikiinnitys, valkoinen. TISKEN-sarjan avulla saat tavarat käden ulottuville ilman reikien poraamista seinään. Imukupit pysyvät tiukasti kiinni sileissä pinnoissa, kuten lasissa tai laatoissa, ja irtoavat vasta, kun niin haluat.

TISKEN Pyyhetanko/imukuppikiinnitys, valkoinen – IKEA

TISKEN Pyyhetanko/imukuppikiinnitys, valkoinen. TISKEN-sarjan avulla saat tavarat käden ulottuville ilman reikien poraamista seinään. Imukupit pysyvät tiukasti kiinni sileissä pinnoissa, kuten lasissa tai laatoissa, ja irtoavat vasta, kun niin haluat.

TISKEN Imukuppikoukku, valkoinen – IKEA

TISKEN Imukuppikoukku, valkoinen TISKEN-sarjan avulla saat tavarat käden ulottuville ilman reikien poraamista seinään. Imukupit pysyvät tiukasti kiinni sileissä pinnoissa, kuten lasissa tai laatoissa, ja irtoavat vasta, kun niin haluat.

TISKEN Imukuppilaatikko, valkoinen – IKEA

TISKEN Imukuppilaatikko, valkoinen. TISKEN-sarjan avulla saat tavarat käden ulottuville ilman reikien poraamista seinään. Imukupit pysyvät tiukasti kiinni sileissä pinnoissa, kuten lasissa tai laatoissa, ja irtoavat vasta, kun niin haluat.

Kylpyhuonetarvikkeet – Tilaa verkkokaupasta edullisesti – IKEA

Kylpyhuonetarvikkeet – Tilaa verkkokaupasta edullisesti – IKEA

Kylpyhuonetarvikkeet, kuten suihkuhyllyt ja pyyhetangot pitävät kaiken järjestyksessä. Katso ja tilaa kylpyhuoneen tarvikkeet verkkokaupasta.

Keywords: ikea imukuppikiinnitys