Ikea ekedalen

EKEDALEN Ruokapöytä, jatkettava, valkoinen, 80/120×70 …

EKEDALEN Ruokapöytä, jatkettava, valkoinen, 80/120×70 cm – IKEA

EKEDALEN Ruokapöytä, jatkettava, valkoinen, 80/120×70 cm Kestävä ruokapöytä, jonka ympärille mahtuu suurempikin illallisseurue. Pöydän pidentäminen onnistuu yksinäänkin, ja pöydän alla on aina runsaasti tilaa tuoleille, sillä jalat ovat pöydän kulmissa myös silloin, kun pöytää on jatkettu.

EKEDALEN-sarja – IKEA

EKEDALEN-sarja – IKEA

EKEDALEN-sarja

EKEDALEN Ruokapöytä, jatkettava, valkoinen, 120/ … – IKEA

EKEDALEN Ruokapöytä, jatkettava, valkoinen, 120/180×80 cm – IKEA

EKEDALEN Ruokapöytä, jatkettava, valkoinen, 120/180×80 cm Kestävä ruokapöytä, jonka ympärille mahtuu suurempikin illallisseurue. Pöydän pidentäminen onnistuu yksinäänkin, ja pöydän alla on aina runsaasti tilaa tuoleille, sillä jalat ovat pöydän kulmissa myös silloin, kun pöytää on jatkettu.

EKEDALEN Ruokapöytä, jatkettava, valkoinen, 180/ … – IKEA

EKEDALEN Ruokapöytä, jatkettava, valkoinen, 180/240×90 cm – IKEA

EKEDALEN Ruokapöytä, jatkettava, valkoinen, 180/240×90 cm Kestävä ruokapöytä, jonka ympärille mahtuu suurempikin illallisseurue. Pöydän pidentäminen onnistuu yksinäänkin, ja pöydän alla on aina runsaasti tilaa tuoleille, sillä jalat ovat pöydän kulmissa myös silloin, kun pöytää on jatkettu.

EKEDALEN Tuoli, Valkoinen/Orrsta vaaleanharmaa – IKEA

EKEDALEN Tuoli, Valkoinen/Orrsta vaaleanharmaa Tuolin pehmustetun istuimen ja kaarevan selkänojan ansiosta haluat viettää enemmän aikaa pöydän ääressä. Valitse eri päällisistä mieleisesi ja pese ne tarvittaessa koneessa – mikset pitäisi kotona useampia päällisiä vaihtelun vuoksi?

EKEDALEN Penkki, valkoinen, 105×36 cm – IKEA

EKEDALEN Penkki, valkoinen, 105×36 cm. Penkki on täydellinen ratkaisu, kun haluat hyödyntää tilan tehokkaasti ja saada monta istumapaikkaa pöydän ympärille.

EKEDALEN / EKEDALEN Pöytä + 2 tuolia + penkki, … – IKEA

EKEDALEN / EKEDALEN Pöytä + 2 tuolia + penkki, valkoinen/Orrsta vaaleanharmaa, 120/180 cm – IKEA

EKEDALEN / EKEDALEN Pöytä + 2 tuolia + penkki, valkoinen/Orrsta vaaleanharmaa, 120/180 cm Pinnan kauniin syykuvion ja luonnollisen elävän värin ansiosta jokainen pöytä on omanlaisensa. Yksikin henkilö voi nopeasti ja helposti pidentää pöydän ennen vieraiden saapumista.

EKEDALEN / EKEDALEN Pöytä + 6 tuolia, valkoinen …

EKEDALEN / EKEDALEN Pöytä + 6 tuolia, valkoinen/Orrsta vaaleanharmaa, 180/240 cm – IKEA

EKEDALEN / EKEDALEN Pöytä + 6 tuolia, valkoinen/Orrsta vaaleanharmaa, 180/240 cm Pinnan kauniin syykuvion ja luonnollisen elävän värin ansiosta jokainen pöytä on omanlaisensa. Yksikin henkilö voi nopeasti ja helposti pidentää pöydän ennen vieraiden saapumista.

EKEDALEN / EKEDALEN Pöytä + 2 tuolia, valkoinen …

EKEDALEN / EKEDALEN Pöytä + 2 tuolia, valkoinen/Hakebo tummanharmaa, 80/120 cm – IKEA

EKEDALEN / EKEDALEN Pöytä + 2 tuolia, valkoinen/Hakebo tummanharmaa, 80/120 cm Kestävä ruokailuryhmä, jonka ansiosta suurtenkin päivällisten järjestäminen käy helposti. Pöydän jatkaminen onnistuu yhdeltäkin henkilöltä, ja pöydän ääressä on hyvin tilaa tuoleille, sillä kaikki pöydän jalat on sijoitettu kulmiin.

Keywords: ikea ekedalen, ekedalen ikea