Ikea bambu kaappi

NORDKISA Avovaatekaappi liukuovella, bambu, 120×186 …

NORDKISA Avovaatekaappi liukuovella, bambu, 120×186 cm – IKEA

Bambu on monipuolinen, vahva ja kestävä materiaali. Se kasvaa nopeasti, nuorena jopa metrin päivässä. Lue tältä sivulta, miten IKEA tuottaa bambutuotteita.

NORDKISA Avovaatekaappi liukuovella, bambu, 120×186 cm Voit luoda tilanjakajan kiinnittämällä yhden vaatekaapin lyhyemmistä sivuista seinään. Tämä vaatekaappi on avoin mutta tarjoaa myös suojaa, sillä sen toisella puolella on kiinteä seinä ja toisella puolella liukuovi.

Bambun monet hyödyt – IKEA

Avoin keittiölaatikko, jossa on bambutarjottimet ja lautaset antrasiitinvärisessä säädettävässä laatikonsisusteessa. Katso kaikki kaappien sisusteet …

Bambu on monipuolinen, vahva ja kestävä materiaali. Se kasvaa nopeasti, nuorena jopa metrin päivässä. Lue tältä sivulta, miten IKEA tuottaa bambutuotteita.

NORDKISA Avovaatekaappi liukuovella, bambu, 120×123 …

NORDKISA Avovaatekaappi liukuovella, bambu, 120×123 cm – IKEA

FRÖJERED-etusarjat on valmistettu bambusta, joka on tyylikäs, nopeasti kasvava ja kestävä … Kaappeja, laatikoita ja etusarjoja on tarjolla useita kokoja, …

NORDKISA Avovaatekaappi liukuovella, bambu, 120×123 cm Tämä selkeälinjainen ja keveä vaatekaappi on saanut inspiraationsa klassisesta skandinaavisesta huonekalumuotoilusta. Se tarjoaa säilytystilaa vaatteillesi ja muille tavaroillesi ja toimii kodin kauniina katseenvangitsijana.

NORDKISA-sarja – IKEA

NORDKISA-sarja – IKEA

NORDKISA-sarja

FRÖJERED Peitelevy, vaalea bambu, 62×80 cm – IKEA

FRÖJERED Peitelevy, vaalea bambu, 62×80 cm Katseenkääntävät FRÖJERED-etusarjat ovat kestävää ja luonnollista bambua, joka on mainio valinta keittiöön. Integroitavat vetimet viimeistelevät puhdaslinjaisen, nykyaikaisen ilmeen.

Bambua rakastavan minimalistin keittiö – IKEA

Etsitkö sisustusideoita ja säilytys vinkkejä keittiöösi? Tutustu tähän bambua rakastavan minimalistin keittiöunelmaan. Inspiroidu keittiögalleriasta ja toteuta oma keittiöunelmasi jo tänään.

METOD / MAXIMERA Pöytäkaappi + 2 laatikkoa, valkoinen …

METOD / MAXIMERA Pöytäkaappi + 2 laatikkoa, valkoinen/Fröjered vaalea bambu, 60×37 cm – IKEA

METOD / MAXIMERA Pöytäkaappi + 2 laatikkoa, valkoinen/Fröjered vaalea bambu, 60×37 cm METOD-keittiöjärjestelmä tarjoaa rajattomat mahdollisuudet unelmiesi keittiön suunnitteluun. Bambusta valmistetut FRÖJERED-etusarjat antavat keittiölle modernin ja lämpimän eloisan ilmeen.

IVAR Ovi, 42×83 cm – IKEA

IVAR Ovi – IKEA

IVAR Ovi. Ovien avulla IVAR-hyllykköön saa nopeasti ja helposti suljettavaa säilytystilaa, ja myös hyllykön ulkonäkö muuttuu. Ovista voi tehdä persoonallisemmat korvaamalla bambupunoksen haluamallaan taideteoksella.

Opas vaaleaan, bambusta valmistettuun FRÖJERED-keittiöön

Puhdaslinjainen ja moderni FRÖJERED-keittiö – IKEA

Miksi valita tyylin ja ajattoman muotoilun välillä? Kestävästä bambusta valmistetun FRÖJERED-keittiön etuosilla voit saada molemmat. Lisätietoja IKEA.fi tai IKEA-tavarataloista.

Keywords: ikea bambu kaappi