Dragon ikea

DRAGON-aterinsarja sopii kaikenlaisiin kattauksiin – IKEA

DRAGON-aterinsarja sopii kaikenlaisiin kattauksiin – IKEA

DRAGON-aterimet ovat kuuluneet valikoimaamme jo 30 vuoden ajan, johtuen varmasti niiden kestävyydestä ja ajattomasta muotoilusta.

DRAGON-aterimet ovat ruostumatonta terästä. Aterimet kattauksessa ovat tärkeä osa kokonaisuutta – nämä klassisesti muotoillut aterimet ovat varma valinta.

DRAGON Aterimet 24 osaa, ruostumaton teräs – IKEA

DRAGON Aterimet 24 osaa, ruostumaton teräs DRAGON-aterimet ovat kuuluneet valikoimaamme jo 30 vuoden ajan, johtuen varmasti niiden kestävyydestä ja ajattomasta muotoilusta. Tämän vuoksi aterimia käytetäänkin myös monissa IKEA-ravintoloissa. Selkeälinjaiset aterimet sopivat erilaisiin kattauksiin.

DRAGON Aterimet, 60 osaa, ruostumaton teräs – IKEA

DRAGON Aterimet, 60 osaa, ruostumaton teräs DRAGON-aterimet ovat kuuluneet valikoimaamme jo 30 vuoden ajan, johtuen varmasti niiden kestävyydestä ja ajattomasta muotoilusta. Tämän vuoksi aterimia käytetäänkin myös monissa IKEA-ravintoloissa. Selkeälinjaiset aterimet sopivat erilaisiin kattauksiin.

DRAGON Jälkiruokalusikka, ruostumaton teräs – IKEA

DRAGON Jälkiruokalusikka, ruostumaton teräs. DRAGON-aterimet ovat kuuluneet valikoimaamme jo 30 vuoden ajan, johtuen varmasti niiden kestävyydestä ja ajattomasta muotoilusta. Tämän vuoksi aterimia käytetäänkin myös monissa IKEA-ravintoloissa.

DRAGON Haarukka, ruostumaton teräs, 19 cm – IKEA

DRAGON Haarukka, ruostumaton teräs, 19 cm DRAGON-aterimet ovat kestäviä ja ajattomia. Haarukat, veitset, lusikat ja teelusikat myydään erikseen neljän kappaleen pakkauksissa – helppo yhdistää jo laatikosta löytyvään aterinsettiin.

DRAGON Lusikka, ruostumaton teräs – IKEA

DRAGON Lusikka, ruostumaton teräs. DRAGON-aterimet ovat kuuluneet valikoimaamme jo 30 vuoden ajan, johtuen varmasti niiden kestävyydestä ja ajattomasta muotoilusta. Tämän vuoksi aterimia käytetäänkin myös monissa IKEA-ravintoloissa.

DRAGON Jälkiruokaveitsi, ruostumaton teräs, 18 cm – IKEA

DRAGON Jälkiruokaveitsi, ruostumaton teräs, 18 cm DRAGON-aterimet ovat kuuluneet valikoimaamme jo 30 vuoden ajan, johtuen varmasti niiden kestävyydestä ja ajattomasta muotoilusta. Tämän vuoksi aterimia käytetäänkin myös monissa IKEA-ravintoloissa.

DRAGON Kahvilusikka, ruostumaton teräs – IKEA

DRAGON Kahvilusikka, ruostumaton teräs. DRAGON-aterimet ovat kuuluneet valikoimaamme jo 30 vuoden ajan, johtuen varmasti niiden kestävyydestä ja ajattomasta muotoilusta. Tämän vuoksi aterimia käytetäänkin myös monissa IKEA-ravintoloissa.

DRAGON Kakkulapio, ruostumaton teräs, 25 cm – IKEA

DRAGON Kakkulapio, ruostumaton teräs, 25 cm Unohda veitset ja juustohöylät. Kakkulapio on ehdottomasti tarpeellinen keittiöväline, jos kodissasi arvostetaan juhlahetkiä. Ruostumatonta terästä. Kestävä ja helppo puhdistaa.

Keywords: dragon ikea, ikea dragon